Nespresso + Reciclatge = 100 tones d’arròs

El sistema de reciclatge de càpsules de cafè de Nespresso genera accions solidàries de gran importància com la donació de 100 tones d’arròs a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments que va ser repartit aquest passat desembre entre els 55 bancs d’aliments que més ho necessitaven d’Espanya, de manera que aquesta acció ha generat que per Nadal més d’un milió de persones puguin gaudir d’aquest arròs solidari.
Per tercer any consecutiu, Nespresso i tots els seus consumidors, amb les accions de reciclatge proposades per la companyia, han fet possible dues accions en una , la millora del medi ambient i la solidaritat amb les persones més desfavorides.
Aprofitem per animar als usuaris de màquines de cafè Nespresso de Vending Pons a sumar-se a aquesta iniciativa i us recordem que les càpsules de cafè Nespresso Business també es poden reciclar; us expliquem els beneficis del reciclatge de les càpsules Nespresso:
– Les restes de cafè Nespresso es converteix en un excel·lent fertilitzant i regenerador de les terres, per mitjà del compost.
– L’alumini és infinitament reciclable, en el cas del de les càpsules Nespresso, aquest es trasllada a una altra planta de tractament per a la posterior refosa i reutilització en altres aplicacions.
Podeu guardar les vostres càpsules utilitzades i lliurar-les al reposador de Vending Pons que vingui a visitar la vostra màquina de cafè.