Nestlé i Nespresso = Great Place to Work

La filosofía de Great Place to Work és que qualsevol empresa pot ser un immillorable lloc de treball, sense importar el seu tamany, tipología, cultura, sector o activitat. Nestlé i la seva filial Nespresso, lider mundial en cafè tant a casa com a les empreses, s’han unit a aquesta associació de nivell mundial que està també molt implantada a Espanya.

Nestlé Professional destaca sempre per oferir la màxima qualitat en els seus productes i màquines de cafè automàtiques, fent que aquesta marca sigui molt valorada per als consumidors i usuaris de cafè; el vending es un aparador important per a l’empresa.

D’altra banda segons el estudi “Revelance of Fringe Benefits for Employee Loyalty” dut a terme entre deu paisos europeus, entre ells Espanya, més del 45% dels empleats enquestats basarien un increment del seu rendiment a la millora de beneficis socials de l’empresa cap als seus empleats, incidint en la importància de dispossar d’un vending d’alta qualitat, sobretot en el referent a la màquina de cafè.
A més de ser aquest el benefici amb més impacte cap al personal de l’empresa és també un benefici molt asequible tant per la seva implementació com pel cost del mateix. Hem de recordar que una pausa pel cafè en l’empresa fomenta la comunicació i la bona relació entre els empleats i incentiva el networking. Així mateix es important tenir un espai dedicat al vending en l’empresa on el personal pugui gaudir del seu temps de descans de la manera més adequada.

Si voleu més info sobre Great Place to Work: https://www.greatplacetowork.es/acerca-de-nosotros