Nestlé i Nespresso les dues marques de la casa

En aquest article us mostrarem una mica més profundament les característiques del servei de Nespresso Busines Solutions tant pels clients que ja l’estan consumint com pels que tenen exclusivament el servei de màquines automàtiques Nestlé Professional.
Els conceptes són diferents; amb les màquines de cafè Nestlé fer-se un cafè o qualsevol de les seves varietats, xocolata, te,… és un procés totalment automàtic: introduïm una moneda o la targeta, premem el botó de la varietat escollida i simplement recollim de la màquina de cafè el que hem seleccionat. En canvi amb les màquines de càpsules Nespresso el procés seria no automàtic, i depenent dels “acompanyaments” es gestionaria d’una o altra manera, però sempre haurem de: triar la càpsula que volem prendre, agafar el got, cullareta i sucre, inserir-la a la màquina Nespresso, preme el botó deselecció i finalment esperar a que es faci el nostre cafè. Es a dir, seguim el procés natural a l’hora de fer un café; i fem i aconseguim un cafè que com a mínim és com el de casa o com el de les millors cafeteries.

Com gestionem les màquines Nespresso Business?

En la imatge de dalt tenim una màquina Nespresso Bussines, on les càpsules es gestionen de forma natural; es fa comanda, en aquest cas a Vending Pons i l’empresa i el personal s’encarreguen de fer-se el cafè. Això si, nosaltres us portem tots els components (càpsules, llet, sucre, gots,…), cuide’m i, en cas necessari reparem i/o substituïm la màquina Nespresso.

En la de sota tenim una màquina amb moneder, per fer tant autogestió per part de l’empresa com per gestionar-la directament nosaltres. El procediment aquí varia en el fet que no heu de fer la comanda, Vending Pons passarà per la vostra empresa a portar-vos càpsules Nespresso i components i quan volgueu fer un cafè, haureu d’inserir el import del cafè a la màquina. Tant aquesta versió com l’anterior son màquines preparades per a unes 300 consumicions mensuals.

Finalment en la següent imatge tenim una màquina amb més possibilitats, però sempre seguint la filosofia Nespresso. La màquina dur carregada les diferents varietats de càpsules i el client tria i paga la varietat que vol consumir. Que ens aporta de nou? Tenim a la vista, però a dins de la màquina les càpsules, inclou una nevera per guardar la llet i tots els consumibles (gots, sucres, culleres, …) estan també dins la màquina. És una màquina preparada per fer unes 900 consumicions al mes.

Les Màquines de cafè Nespresso Business estàn pensades per empreses on valorin un servei de cafè personal i cuida’t,  amb un espai de cafè i un temps.

A diferència amb les Nespresso Club (les de casa), les Nespresso Business estàn pensades per a servir quantitats importants de cafè i tenen dues característiques molt importants per als enamorats del cafè, la màquina de 1,9 bars de pressió (igual que les màquines de les cafeteries) el que fa que el cafè estigui preparat amb la màxima pressió concreta per afavorir al màxim la seva degustació i les càpsules en si, doncs són de cafè 100% natural. Aquestes dues característiques  son úniques en el mercat de les càpsules i fan que, com sempre, Nespresso sigui inigualable.

Artícle publicat per Vending Pons, SL. Distribuïdor Nespresso Professional.
Vending Pons, SL – C/Gran Bretanya, 37 – 08700 Igualada (Barcelona)