Nova i genuïna màquina Nestlé Professional

Nestlé Professional llança a la venta les seves noves màquines de vending, disponibles tant sols per els distribuidors oficials. 

Vending Pons com a distribuidor oficial de Nestlé Professional ja fa un cert temps que té aquestes noves màquines i una gran majoria dels seus clients en disfruten de elles.

Elegància i calitat, com podeu comprabar en la fotografía, la màquina té un disseny exclusiu de Nestlé Professional amb una botonera tàctil i leds que iluminen la màquina a la perfecció. En el seu interior hi podem trobar els millors sistemes d’emmagatzematge de producte, així com els millors sistemes de neteja. En quant els cafès, aquesta màquina esta preparada per fer tot tipus de cafès, hi podem trobar desde un cafè a la vainilla, a la avellana o bé un cafè Irlandés. Podeu obtenir més informació clicant “aquí”.

Vending Pons amb Nestlé Professional i les seves noves màquines de  cafè automàtiques aposta per una qualitat en quant a disseny i a varietat de cafès totalment exclusiva en el mercat del vending.