Nova imatge corporativa de Vending Pons Nestlé Professional

El passat dilluns 14 de novembre es van fer les fotografies que en breus seràn la nova imatge de Vending Pons

Nestlé Professional va ser  el protagonista oficial de la sesió, tot i que també van tenir un paper important les marques com Nespresso i Ebac. Es van fer un reguitzell de fotografies amb els nostres gots de paper personalitzats amb el logo de Vending Pons i Nestlé Professional, així com les nostres màquines Nestlé Professional personalitzades. A les màquines de vending podreu observar la gran varietat de cafès que serveixen les nostres màquines de cafè automàtiques. I a les màquines de snacks podreu veure les diferents opcions a escollir; healthy food (menjar amb amanides, fruita, sucs…) o bè els common products, que venen a ser els productes que consumim a diari.

En les imatges també hi trobarem les exclusives Nespresso Business, amb totes les seves varietats. Les màquines de aigua Ebac ens mostraran les seves màquines més complexes en quant a tecnología i disseny.

Finalment trobarem un seguit de imatges del nostre personal treballant a les noves instal·lacions. Espero que us agradi la nova imatge corporativa de Vending Pons Nestlé Professional, en breus estaran les imatges disponibles a la nostre web i a les xarxes socials.