Nova web de Vending Pons

Ens alegra presentar-vos la nostra nova pàgina web, la qual ha estat totalment renovada en la seva imatge i contingut per tal d’actualitzar-nos a les noves tecnologies i adaptar-nos als diferents dispositius de navegació actuals.
A Vending Pons sempre hem apostat per les noves tecnologies de la informació com a complement a la nostra activitat i servei i esperem que aquesta pàgina web sigui del vostre gust.
Al web presentarem les novetats tant del vending en general com del nostre servei de venda automàtica Nestlé Professional, les noves màquines de cafè automàtiques Nestlé i els serveis de Nespresso Business.
Volem també agrair la implicació de tots els professionals que han intervingut en la seva creació i des de la creació de la mateixa fins el seu contingut, fotografia, modelatge, maquinària, proveïdors de producte i a tot el nostre personal que han intervingut d’una o altra manera perquè el canvi sigui possible i han col·laborat de moltes maneres. Agrair també d’una manera especial a Nestlé Professional per la seva implicació en aquest projecte i pel seu suport absolut en el projecte i en la nostra empresa.
Ara només ens queda presentar-la i esperar els vostres comentaris que valorarem especialment.
Us adjuntem l’enllaç de la nova web: www.vendingpons.com