Perquè Vending Pons i Nestlé Professional

La qualitat seria el primer i el més important motiu del perquè Vending Pons treballa exclusivament amb la marca Nestlé Professional. Nestlé Professional, posa al servei dels seus clients els productes de confiança líders en el mercat, productes que tots coneixem i consumim i aquests productes marquen una gran diferenciació entre el vending que Vending Pons ofereix i el que altres empreses de vending poden oferir. Els nostres clients gaudeixen d’una màquina de cafè automàtica i amb tots els productes d’aquesta marca; cafès Bonka, Descafeïnats Ristrettos, Llet Alpina, Xocolates Nesquik i Te Nestea. Les màquines de cafè són Nestlé per dins i per fora, amb una imatge cuidada, màquines d’última generació i configurades específicament per als productes Nestlé, aquestes màquines reben auditories anuals que certifiquen als nostres clients que la màquina compleix amb tots els requisits de qualitat, correcta dosificació del producte, higiène, manteniment i estètica i cura de la màquina interior i exterior. Això redunda en una satisfacció perceptible pels nostres clients, en saber que la màquina de cafè de la seva empresa és de completa confiança i de qualitat garantida pel seu propi paladar.

El plaer dels petits detalls. Ser un distribuïdor Nestlé té moltes exigències però també moltes satisfaccions que els nostres clients perceben. Les nostres empreses tenen sortejos exclusius amb premi segur de forma aproximadament semestral, aquests sortejos variats i esperats porten, als empleats de les empreses on tenim el servei de màquina de cafè automàtica Nestlé, regals de tots tipus relacionats amb la marca amb la qual treballem, des de màquines de cafè Dolce Gusto, fins a la famosa Tassa Vermella de Nescafé. Altres petits detalls que agraden molt són dia de cafè gratis quan instal · lem en una empresa, dia de cafè i bombons per Nadal a tots els nostres clients o simplement la ” inauguració” de productes que Nestlé està a punt de llançar i que es lliuren per a la seva degustació.

El creixement del nostre negoci és la garantia que comptes amb el millor proveïdor de vending. Les empreses que distribueixen Nestlé Professional han incrementat el seu volum, encara més en èpoques de crisi. Els distribuïdors Nestlé segueixen oferint la mateixa qualitat de sempre, renovant màquines, mantenint les normes de manteniment, control i higiene i tenint cura de tots els detalls per al correcte funcionament de les seves màquines.