Presentació del nou format de Vichy en llauna

Com ja debeu saber el passat 8 de novembre es va presentar el nou format de VICHY EN LLAUNA. Nosaltres com a clients del grup (ja sabeu que som incondicionals de la marca d’aigua mineral FONTDOR a les nostres màquines d’aigua i llaunes) hem estat convidats a aquest event, en el que varem poder veure en primícia les llaunes de Vichy. Va ser un acte en el que hi van assistir tant empreses de Vending com d’hosteleria en general, doncs la llauna és perfecte per aquests dos segments, i més concretament pel tema del vending, doncs, fins ara, no s’havia pogut comercialitzar el Vichy de sempre en les màquines de vending, per la delicadesa de l’ampolla de vidre.
Aquesta presentació es recolzarà amb una campanya de publicitat que s’iniciarà a mitjans de desembre en els principals canals de televisió privats (Antena3, La sexta, Tele5, Cuatro,…), canals de televisió autonòmics i canals com la MTV que centren la seva programació a un segment de canals més joves.

Vichy Catalán, començarà la publicitat amb l’spot que nosaltres decidim amb el canal youtube/vichycatalantequiere.
El primer spot significa un canvi radical en la manera de comunicar de Vichy Catalán. Està fet amb humor i te per objectiu cridar l’atenció sobre les noves llaunes Vichy.
El segon spot és la joventut i la música les que prenen tot el protagonisme. Una joventut que comparteix i gaudeix de diferents moments de consum i que aprecia els valors lligats a la marca.

El spot que hagi aconseguit més visualitzacions, serà el primer que emetran en antena. Així ens animen a decidir i a MARCAR EL RITME!!!
Pitjeu sobre les imatges i opineu!!!

SPOT 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOT 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat per Vending Pons, SL. Distribuidor Nestlé Professional Vending.

Tags: Màquines de cafè NestléMàquines de vendingMàquines de cafè automàtiquesDistribuïdor Nestlé ProfessionalSolidaritatCompromís SocialRainforestReciclatgeMàquines automátiques de BegudesMàquines automátiques d’alimentacióVending Provincia BarcelonaFonts d’Aigua Mineral Natural.