Properament … Dolce Gusto per a empreses

Si volem oferir l’experiència del Coffee Shop a les petites i mitjanes empreses tenim bones perspectives, Nestlé Professional llançarà properament la nova Nescafé Dolce Gusto per a empreses, la Majesto. Una màquina pensada per a empreses, oficines i negocis que vulguin gaudir de la qualitat i la varietat de receptes de Dolce Gusto i que vulguin gaudir de la qualitat de la innovadora Majesto, la màquina que revolucionarà les pauses de cafè a l’empresa.

La Majesto és la màquina de cafè perfecta per a empresa, inspirada en un cercle perfecte, una màquina moderna i amb estil en colors vermell i negre combinant mat amb els brillants i que ens porta de tornada a la revolució industrial.

No només és brillant per fora sinó també per dins, ja que està preparada per tenir el nostre Coffee Shop a l’oficina; amb pantalla tàctil, fàcil i intuïtiva per seleccionar qualsevol de les més de 30 varietats de receptes Nescafé Dolce Gusto i preparada també per personalitzar la beguda ja sigui en la mida de la mateixa com en l’elecció de beguda freda o calenta o la proporció de cafè i llet en els cappuccinos. Equipada també amb un dipòsit d’aigua intel·ligent 1.8 litres que t’avisarà quan falti aigua i et guiarà per emplenar-la, però fins i tot podrà anar connectada a la xarxa perquè ens podem despreocupar del tot, a més la màquina podrà connectar-se a través de wi-fi per rebre actualitzacions de receptes i les últimes novetats de la marca.

La Majesto de Nescafé Dolce Gusto serà una autèntica revolució ja que el seu innovador sistema és ideal per a empreses mitjanes i petites, negocis i oficines. Estarà disponible a través dels operadors Nestlé España i Vending Pons l’oferirà en la seva cartera de productes Nestlé Professional.