Pròposits pel nou any

Com en tots els àmbits, també en el laboral podem començar l’any amb propòsits de millora i encara que alguns siguin difícils de complir hem d’esforçar-nos a fer aquests petits canvis que faran que el nostre temps laboral sigui més positiu per a nosaltres.
Aquí us deixem els nostres 12 propòsits, un per cada mes, entorn a les màquines expenedores de vending Nestlé Professional que segur que, com a mínim, us divertiran:
1. No prendré més de 2 begudes amb cafeïna al dia de les màquines de cafè automàtiques. Per aplicar bé aquest sistema només hem de fer petites variacions en els nostres hàbits de cafè i decidir-nos més per les receptes com cafè a la vainilla, avellana o altres receptes que tenen una proporció molt mínima de cafeïna o simplement demanar un cafè descafeïnat. Hem de tenir en compte que el cafè és una beguda saludable i beneficiosa sempre que controlem les quantitats.
2. Per cert, aprofitaré millor el meu temps de descans i prendré el cafè amb els meus companys simplement xerrant, no cal tancar temes, si només desconnectem segur que després tenim una visió més clara sobre el treball.
3. Visitaré la màquina expenedora de refrescs amb moderació i per saciar la meva set de líquids no només de sucre i …
4. Tindré en compte que la màquina de vending també dispensa begudes sanes, me les miraré i les inclouré entre els meus begudes diàries!
5. El menjar saludable i ecològica tindrà prioritat en els meus hàbits de consum també en les màquines expenedores (vending) doncs si em fixo bé veuré que dispensa amanides, fruites, sucs 100% naturals i fins i tot llaminadures naturals i ressò.
6. Quant a les xocolatines, escolliré només de tant en tant els productes més saciants i intentaré prendre les altres opcions sanes almenys 1 de cada dues vegades que visiti la màquina.
7. Reciclaré els envasos dels productes extrets de les màquines expenedores. ¡Dispensem el cafè en gots reciclables de paper, aprofitem per reciclar!
8. I fins i tot podem demanar a l’empresa que prengui la iniciativa de no dispensar gots amb el cafè i portar la nostra pròpia tassa per servir-nos la nostra beguda preferida.
9. Els nostres clients tenen sempre les màquines de vending més sofisticades, els cafès de millor qualitat del mercat i el servei més professional amb els productes Nestlé, aprofitarem la imatge del nostre impecable office per convidar als nostres clients i contactes a un exquisit cafè de vending en les modernes i màquines Nestlé Professional i donarem un toc de distinció a la nostra empresa.
10. Si us agraden les manualitats podeu aprofitar els gots de paper de la màquina expenedora de cafè per fer originals llums.https://vendingpons.com/gots-de-cafe-reciclats-decoracio-i-il%C2%B7luminacio/
11. O les ampolles d’aigua per fer un mural com aquest exemple d’un client nostre: https://vendingpons.com/la-fundacio-auria-recicla-amb-ampolles-de-vending-pons/

12. ¡Finalment, gaudirem dels nostres descansos tant com del nostre treball i intentarem posar un somriure fins i tot en els dies més difícils !!!

Amb aquestes dotze propostes obtindrem una satisfacció personal i professional segura que faran que amb els petits detalls millorem la nostra vida, el nostre entorn i les persones amb les que compartim tant de temps, poseu en marxa totes les que pugueu.