Raons per desitjar el cafè Nespresso

La invenció de la càpsula ha revolucionat el món del cafè, contribuint així a la popularitat cada vegada major d’una de les begudes més distintives del mercat: l’espresso.

La càpsula de cafè va ser descoberta pel Sr.Favre quan el 1975 va entrar al departament d’envasat de la seu central de Nestlé a Suïssa. El que desitjava el Sr. Frave era que tothom pogués preparar-se i gaudir del millor cafè amb la comoditat d’estar a casa. Després de recórrer països a la recerca del millor espresso va aconseguir una fórmula que concentra tots els sabors característics del cafè dins la càpsula Nespresso.

Per això de cada una d’elles neix un cafè homogeni, amb una qualitat única i una aroma i gust inalterables fins al moment del consum.

A Vending Pons els oferim la possibilitat de poder gaudir d’aquesta qualitat amb les càpsules de cafè Nespresso Business, el sistema Nespresso Business s’adapta perfectament al servei de vending presentant una màquina dispensadora automática de les càpsules Nespresso i es podría oferir amb el servei integral de vending, màquina de café Nestlé Professional, la més alta qualitat en vending, màquines automàtiques d’alimentació i màquines automàtiques de begudes.