Recicla en Vending amb cafès Nestlé

Nestlé Professional i Vending Pons estrenen nou disseny de got de paper per a les seves màquines de cafè automàtica de vending.
Amb aquest got de paper volem avançar cap el reciclatge ia la conservació del medi ambient. A més vam aconseguir diversos factors tant per la nova personalització com pel paper en si; com hem dit converteix a les nostres màquines de cafè en gra automàtiques en unes màquines amb un percentatge molt alt de reciclatge, en ser tots els components del producte consumibles, si afegim el got de paper encara aportem més al medi ambient i al reciclatge, a més el got segueix un disseny d’acord amb l’estètica de les màquines de cafè Nestlé. D’altra banda és important tenir en compte la qualitat del producte que consumim ja que aquesta s’aprecia més bé amb got de paper a més de mantenir-se més temps a la temperatura.
La innovació i la qualitat dels productes de vending Nestlé estan pensades per oferir als seus clients un servei òptim en tots els aspectes. Esperem que aquest nou complement sigui l’ideal per al seu cafè.