Reciclatge de càpsules de cafè per a empreses

Iniciem aquest 2020 amb moltes novetats que beneficiaran el nostre planeta, el programa de reciclatge de càpsules de cafè és un. Gràcies a la nostra línia de càpsules Dolce Gusto per a empreses podrem gaudir d’aquesta recollida de càpsules que de moment ja s’ha iniciat a les zones més properes a la nostra seu.

Gràcies a la tecnologia de les càpsules Dolce Gusto podem separar el plàstic de l’orgànic. D’aquesta manera el plàstic servirà en un futur per a mobiliari d’oficina i l’orgànic, en aquest cas el marro de cafè, ajudarà a fertilitzar les nostres collites de manera natural. Com veieu de tan sols un programa hi sorgeixen diversos beneficis importants per a tothom.

De fet la Dolce Gusto Majesto ja va ser creada amb aquesta intenció amb el seu fidel acompanyant contenidor de càpsules. Aquest no tan sols té la utilitat de poder dipositar les càpsules sinó de també assegurar que es pugi buidar el líquid de les mateixes per a després ser reciclades.

Aquest programa no és cap novetat per Vending Pons doncs ja fa anys que a les nostres màquines de vending separem el marro de cafè per després tirar-lo degudament en el contenidor orgànic per al seu reciclatge. Així mateix tots els nostres accessoris de les nostres màquines de cafè per a empreses són de paper o de fusta de bambú per ajudar encara més el medi ambient.

A més com ja s’ha comentat en més d’una ocasió el producte Nestlé Professional que disposa les nostres màquines de vending és 100% Sostenible. El que ens empeny a tots a fomentar unes pràctiques constructives d’inici a fi de tot el procés dels cafès. Des que es recull el gra de cafè fins que es diposita en el contenidor orgànic perquè aquest torni a servir d’abonament per a futurs cafetars.

Uneix-te a el canvi amb Vending Pons & Dolce Gusto per a empreses.

#reciclatge