Sita Murt també gaudia del millor cafè de Vending Pons

Fa un temps ens va deixar una de les grans dissenyadores catalanes; la Sita Murt creava els seus dissenys amb el gust i el toc de diferenciació que la caracteritzaven.


L’empresa, Esteve Aguilera i amb la coneguda marca Sita Murt, fou fundada al 1924 i es va registrar com a SL al 1965 i des d’aquest moment es quan comença la trajectòria professional de col.laboració de Vending Pons i Esteve Aguilera, sent els seus proveïdors de serveis de vending, a part de la gran amistat que existeix entre ambdues famílies.

En l’empresa que dona la marca a Sita Murt, tenen màquines de cafè automàtiques Nestlé Professional, màquines de begudes i alimentació, així com fonts d’aigua mineral i gaudeixen també del servei de càpsules de Nespresso Business.

Avui repassant el Making Off de l’última campanya on va participar la Sita hem pogut comprovar que, en aquest, surten detalls de la Sita fent un cafè Nespresso i inclús el vídeo s’inicia amb la màquina de cafè Nespresso Business de Vending Pons.
Sita Murt/Fall-Winter/14-15

Bé, en ha deixat una gran persona, creativa i lluitadora, somrient i sempre atenta als altres; un exemple com a persona, com a dona i com a empresària. Vending Pons i la família Pons la recordarem sempre.