Sorteig en les màquines de cafè Nestlé Professional

Des l’1 de setembre tenim el nou sorteig de Nestlé “Feliç Aniversari per a tota la vida“. Aquesta promoció durarà fins al 15 de desembre i es fa extensible a tots els canals de venda de Nestlé, incloent, com és habitual, al canal Nestlé Professional de Vending.
La manera de participació és l’habitual, en els productes Nestlé trobarem el codi de barres del mateix, hem de reunir sol 3 productes Nestlé (de qualsevol procedència, bar, supermercat, vending per mitjà de les màquines de cafè automàtiques, …) i enviar-per correu postal o per internet.
Us adjunto les adreces:
• Per correu: envia 3 codis de barres juntament amb les teves dades personals a Per molts anys per a tota la vida, apartat de correus 100, 08080 Barcelona. També es podrà participar enviant 3 punts que trobaran en els gots de vending.
• Per internet: entra en www.felizcumpleañosparatodalavida.com o www.facebook.com/agustoconlavida * És imprescindible guardar els tiquets de compra i, en cas de participar per internet, conservar els packs, ja que en cas de resultar guanyador seran imprescindibles. Productes que participen en la promoció: Tots els productes Nestlé poden participar en aquesta promoció, tinguin o no flash comunicant la promoció.
Hi ha alguns productes molt específics que queden exempts (consultar bases).
Quant als nostres clients de vending: pròximament trobaran un stopper a les màquines automàtiques de cafè Nestlé Professional; això indicarà l’inici de la promoció a la vostra empresa. La promoció durarà el període o fins a la finalització dels vasos promocionals. El codi de barres per participar en els productes de la màquina de cafè automàtica el trobareu en el vas, així que atents de guardar-los!
Gaudiu del cafè i us desitgem com sempre molta sort !!!