Tassa de cafè de Facebook i Twitter

Cafè pel FACEBOOK…

La omnipresent icona del “M’agrada” de Facebook ja va sortir al món analògic amb el segell i tampó “M’agrada”. Ara també pot estar present cada vegada que et prenguis una tassa de cafè a casa o a l’oficina.

Si a la popular xarxa social et pots fer “fan” de moltes coses, fins i tot de pàgines tan inversemblants com les de NoPuedoCreer i de QueLoVendan, per què no fer-se fan del cafè Nestlé i Nespresso de Vending Pons???

La tassa de cafè “M’agrada” de Facebook és ideal per declarar el teu amor pel negre element, però ull, això només té utilitat si el cafè que et serveixen en ell és digne de ser assaborit, que ja sabem que algunes cafeteres no fan en absolut honor al seu nom.

I d’altra banda… Cafè pel TWITTER

Estar contínuament comprimint els teus pensaments en dosi de 140 caràcters és esgotador. Cal prendre de tant en tant un respir, un cafetó, però amb estil. Et recomanem la inspiradora Tassa Twitter.

Porta imprès el popular ocellet blau, però el que més ens agrada és la nansa, amb forma de hashtag (#) un dels símbols més utilitzats pels Trend Topic Hunters.

Després, per descomptat, podràs twittejar amb fonament que t’acabes de “prendre un # cafè a la Tassa Twitter recomanada per Vending Pons.