Un bon cafè pel món

El cafè de la màquina expenedora automàtica de Vending Pons pot ser una bona acció si valorem els següents punts:

Es…

Una bona acció per a tu, ja que el cafè té propietats saludables en el nostre organisme.

Una bona acció per a les zones més desfavorides ja que el cafè Nestlé Rainforest certificat està present en les nostres màquines de vending de cafès i begudes calentes.

Una bona acció per a l’ecosistema ja que les màquines automàtiques expenedores de Vending Pons serveixen els seus cafès en got de paper que reciclem per ser més sostenibles.

I finalment pot ser també una bona acció per a nosaltres mateixos, ja que el descans en el moment del cafè en la màquina de vening Nestlé Professional ens deixa temps per a nosaltres mateixos i també per dedicar-nos-ho als altres, fent que les nostres treballs siguin més fluids i agradables.

El cafè és la beguda per excel·lència, sol o amb llet, en diferents varietats i sabors, la beguda més consumida després de l’aigua i per tant és important saber fer un bon ús del producte i per aquest motiu Vending Pons serveix els seus cafès pensant en la qualitat en majúscules i en tots els aspectes, sabor, col·laboració, ecologia i benestar. És important per a nosaltres que gaudiu del vostre cafè de vending coneixent aquests aspectes, ja que a Vending Pons ens prenem el món de manera molt seriosa.