Un món de possibilitats en Vending Pons

A Vending Pons, units i de la mà amb Nestlé Professional, busquem satisfer en tots els aspectes el servei que oferim als nostres clients.
Amb millores constants i adaptacions a tots els i innovacions que ofereix el mercat, oferim el vending de qualitat i excel·lència que les empreses actuals necessiten.
Us presentem en aquest post algunes de les possibilitats que ofereix la nostra empresa:

 

Distribuïdors Nestlé Professional. Productes de vending de la més alta qualitat, sense competidors en el nostre mercat.

En distribuir exclusivament productes Nestlé Professional vending tenim també la possibilitat d’oferir als nostres clients la línia Nespresso Business per a solucions en zones concretes de l’empresa i fins i tot donar servei global si fos necessari i de forma automàtica.

Implantacions informàtiques per donar solució a diferents tipus de consumidors amb diferents necessitats de pagament en les seves compres en venda automàtica. Pagament en efectiu amb moneda o bitllet, targeta de recàrrega Nestlé Professional o targeta moneder, pagament mitjançant APP, pagament amb sistema Visa. Pel que fa a l’APP, l’innovador sistema de pagament de la mateixa està guanyant adeptes en els nostres clients de vending de manera ràpida, sent utilitzat i demandat cada vegada amb més freqüència.

Control total de les nostres màquines de vending amb l’aplicació gestora que ens permet controlar consums i per tant adaptar els productes que s’ofereixen en cada màquina al gust dels usuaris de la mateixa.

Les nostres màquines són de darrera generació, presenten grans millores pel que fa a l’elaboració del cafè mantenint la màxima qualitat de mateix i alhora tenen un component innovació tecnològica i estètica que es diferencia totalment dels nostres competidors.

Cuidem del medi ambient

Tenim cura de les persones

 • Amb cafè just Rainforest Nestlé
 • Empresa col·laboradora de forma activa amb Àuria Grup Fundació, cooperativa sense ànim de lucre basada en l’ajuda a persones amb discapacitat mental i / o en risc d’exclusión social.
  Complim la Lismi (Llei d’integració social del minusvàlid).
 • Acollim personal de l’entitat Àuria i els formem en les pràctiques que han de realitzar per a la seva posterior integració en el mercat laboral.
 • També creiem en les dones, tenint un equip directiu format en un ampli percentatge per nosaltres.

Ens preocupem per les teves opcions d’alimentació.

Tenim productes de tots tipus i adaptats a totes les necessitats personals.
Tenim una àmplia varietat de productes ecològics i sostenibles per vending, sense sucres afegits i sense oli de palma.

Cuidem les entitats

 • Membres associats a l’ACV (Associació Catalana del Vending) des de l’inici de la creació de la mateixa. La nostra directora és a més membre de la junta d’aquesta associació.
 • Membres associats de la UEA (Unió Empresarial de l’Anoia) també des de la seva creació i amb participació activa en activitats i organització.

Complim totes les normatives vigents:

 • Personal format en matèria de manipulació d’aliments i prevenció de riscos laborals.
 • Assegurança de responsabilitat civil.
 • RSIPAC (Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya)
 • RGSEAA (Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments)
 • Control de APPC (Anàlisi i Punts Crítics) de les temperatures dels aliments, traçabilitat, higienització i desinfecció.
 • Associats a JAAC (Junta Arbitral de Consum de Catalunya)
 • Avaluació de riscos laborals
 • Certificació SIG (Sistema Integrat de Gestió) pel que fa a la recuperació i el reciclatge dels envasos de plàstic.

Tenim grans clients que ens avalen i als quals els agraïm la confiança que en el seu dia ens van dipositar.