Vending. Màquines de cafè sostenible.

El Plà Nestlé té com a principal objetiu optimitzar la cadena de subministrament de cafè. Per mitjà d’aquest plà, la companyia projecta duplicar en els propers cinc anys el volum de cafè adquirit directament dels cultivadors per el.laborar Nescafé, i Bonka comprometent-se a:

  • Complir les normes de sostenibilitat en el cultiu de cafè.
  • Recolzar als caficultors amb programes d’assistència tècnica i de microfinanciació.
  • Reduïr el impacte ambiental de les seves fàbriques.Les iniciatives que promouen el Plà Nestlé serviran, també, per millorar la situació dels petits cultivadors de cafè, un grup fortament afectat per la volatilitat dels preus, la concentració de compradors i la degradació ambiental. En aquest sentit, Nestlé distribuirà als caficultors 220 millons (fins al 2020) de plantes de cafè de alt rendiment i resistència, per tal que el cultivadors de cafè puguin renovar les seves plantacions, multiplicar el rendiment de la terra existent i augmentar els seus beneficis.

Gràcies al Plà Nestlé, experts en agricultura de les organitzacions Rainforest Alliance, Red de Agricultura Sostenible (SAN) y Nestlé treballen junts per a combinar els coneixements tradicionals dels caficultors i la ciència moderna, amb l’objectiu d’oferir als productors noves eines i tècniques que permetin obtenir beneficis de manera sostenible. Nestlé compta amb un equip de quasi  enginyers agrònoms i 350 tècnics de camp que assessoren gratuïtament als caficultors.

XIFRES

  • Nestlé invertirà 500 milions en projectes relacionats amb el cafè per al 2020, dels quals 350 milions es destinaran de manera exclusiva al Plà Nestlé.
  • Durant els propers 5 anys, Nestlé duplicarà la quantitat de cafè per a les seves marques Nescafé i Bonka que es compra directament als camperols i a les seves associacions, adquirint 180.000 tonelades de cafè anuals d’uns 170.000 camperols.