Vending Pons a la Barcelona World Race

Aquest any Vending Pons i Nestlé Professional estaran presents a la Barcelona World Race com a proveïdor del servei de vending amb màquines de cafè automàtiques Nestlé Professional i màquines de cafè en càpsules Nespresso Business, estarem al Edifici de l’autoritat portuaria que es el centre oficial on es reuniràn els participants de la competició, els equips, patrocinadors, premsa, …
i estem preparats amb 3 màquines de cafè automàtiques Nestlé Professional i dues Nespresso Business així com diverses fonts d’aigua mineral natural, doncs en moments puntuals el centre acollirà una afluència de personal molt gran i s’haurà de donar servei eficaç i de gran qualitat.
La Barcelona World Race és una competició de vela esportiva per a vaixells de dos tripulants que es disputa cada quatre anys. La competició és organitzada per la Fundació per la Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) i té com a punt de partida el port de Barcelona. La seva durada és de 3 mesos durant els quals els vaixells recorren una distància d’uns 46.300 quilòmetres pels diferents oceans i mars del món, sense escales.

Vending Pons donarà el servei de vending durant aquests tres mesos, sent el primer mes el de més afluència de personal al esdeveniment i on concentrarem més el nostres serveis de vending amb més màquines de vending de cafè Nestlé Professional i Nespresso Business.

Esperem que el esdeveniment sigui tant positiu com el de l’edició anterior i que faci que la ciutat de Barcelona sigui posada un cop més al mapa del món com a una ciutat activa i organitzadora.  A la vegada esperem que el servei de Nestlé Professional i Vending Pons estigui a l’alçada del esdeveniment i que puguem repetir-ho en properes edicions.