Vending Pons a Movistar+

Ja us ho vam avançar, les màquines expenedores automàtiques de Vending Pons han sortit a la tele, concretament a Movistar+ que va estrenar la sèrie aquest 23 de febrer. Dirigida i protagonitzada per Berto Romero, la sèrie “Mira lo que has hecho” és en to d’humor i explica com canvia la vida a una parella en el moment que tenen el seu primer fill.

Les màquines de Vending surten en dos moments de la sèrie; en el capítol 4art en un “remember” de quan va començar la relació de la parella i on surten ambdós protagonistes parlant i rient davant de les màquines de vending i en Berto menjant una xocolatina de la màquina expenedora d’alimentació en un hospital i al final de l’últim capítol també al mateix hospital treient un cafè de la màquina Nestlé Professional i acabant la sèrie en el mateix punt on va començar la seva relació; davant de les màquines de Vending Pons i Nestlé Professional.

No us podem desvetllar més detalls de la sèrie per no avançar-vos la trama però si que us podem explicar un parell de curiositats.

La primera és que va ser el mateix Berto Romero qui va demanar les nostres màquines que les havia vist a la web i li havien encantat i la segona és que ens van demanar la màquina de cafè Nestlé amb producte per poder anar fent cafès durant el rodatge i us assegurem que així va ser doncs vàrem tenir que anar inclús a portar-ne mes.

Us convidem a mirar la sèrie emesa a Movistar+ per passar una bona estona rient i emocionat-nos i, a més, veure les màquines automàtiques de cafè i alimentació de Vending Pons. Esperem que us agradi la sèrie!

 

One thought on “Vending Pons a Movistar+

  1. Pingback: El més llegit del Blog del 2.018 | Vending Pons

Comments are closed.