Vending Pons al Bonpreu Esclat d’Igualada

Començem les festes de nadal amb un regal molt especial… Ens fa especialment il·lusió tenir les nostres màquines de vending al nou Bonpreu Esclat d’Igualada per dues raons:

La primera de totes. El Supermercat més gran i esperat pels Igualadins! Ja fa temps que escoltem a parlar d’aquest projecte que ja s’ha fet una realitat. Per fi tenim un Supermercat en format XL on poder fer les nostres compres de gran qualitat gràcies al Grup Bonpreu. A més del supermercat també disposarem de la gasolinera EsclatOil, on també trobarem el servei Nestlé Professional amb la nostre màquina de café automàtica.

La segona raó i la que ens fa més il·lusió. Tornem a una ubicació emblemàtica. La antiga fàbrica tèxtil Vives Vidal, la primera empresa de Vending Pons. Estem parlant dels famosos anys 80, on més de 1000 persones hi treballaven confeccionant teixits i disfrutaven del nostre servei a través de les màquines de vending. Desde llavors les coses han canviat molt en el món del vending i especialment Vending Pons segueix invertint recursos en oferir el millor per els nostres clients. 

Així donçs, si us passeu per el nou Bonpreu Esclat d’Igualada ja sabeu que podeu fer la vostra visita acompanyada amb un bon cafè Nestlé Professional dispensat per les nostres màquines de vending.