Vending Pons col·labora amb les Jornades Formatives de la Fundació Privada Auria

Vending Pons va col·laborar, el passat 25 d’octubre, amb les Jornades Formatives que la Fundació Privada Auria (FAP) va organitzar per als seus professionals i voluntaris. La nostra col·laboració va consistir en la cessió gratuïta de diverses màquines de vending per aquesta trobada. D’aquesta manera els assistents van poder gaudir de les millors solucions de vending sense cap cost per aquesta entitat.

En concret, els assistents van poder gaudir de les càpsules de Nespresso i de begudes de màxima qualitat. Les càpsules de Nespresso van ser les protagonistes del esdeveniment, ja que tothom en van destacar la seva qualitat, gust i facilitat de preparació. Trobeu disposar de les càpsules de Nespresso en el servei Nespresso Business que oferim per a empreses, oficines i entitats.

Aquesta trobada, que va reunir a més d’un centenar de persones al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova, va tenir com a objectiu formar a professionals i voluntaris i crear un espai d’intercanvi, de reflexió i coneixement de les noves tendències dins del Tercer Sector.

Per nosaltres és tot un orgull poder col·laborar amb la Fundació Privada Auria, una organització local que oferir serveis integrals de suport per l’autonomia i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o dependència. Aquesta és una col·laboració que portem realitzant des de fa ja alguns anys i de la que ens sentim molt orgullosos.