Vending Pons estrenarà web aquest 2017

Durant el mes de gener entrarà en funcionament la nova web de Vending Pons on, com sempre, podràs tenir accés a totes les novetats del món del vending de Nestlé Professional, conèixer les seves noves màquines de cafè automàtiques,informació sobre els sortejos que realitzem en els nostres clients i les novetats i productes pels quals Vending Pons aposta.

La nova web està creada el scroll vertical i està pensada per ser utilitzada tant en recerques més tradicionals amb ordinador com amb qualsevol altre dispositiu de tipus tàctil com tablets o telèfons. En ella podràs lliscar a través de la pàgina per trobar el que t’interessi i accedir posteriorment a la informació fent clic en la mateixa.

D’aquesta manera entrem en la nova generació web i agilitzem els processos de recerca des de qualsevol dispositiu.

El web estarà estructurada com sempre amb un bloc de novetats on podreu trobar les últimes notícies del món del vending, de les màquines de cafè automàtiques Nestlé i de Vending Pons, tindrà també informacions per consultar sobre el tipus de màquines automàtiques de cafè, begudes i snacks amb les que treballem, els productes, tot i que ja sabeu que són sempre Nestlé, el nostre compromís social, un valor molt important per a la nostra empresa i en definitiva el nostre “modus operandi”.

Esperem que us agradi i us convidem com sempre a consultar-la per estar informats al moment sobre les novetats de la nostra casa.