Vending saludable

El vending continua evolucionant i adaptant-se a les demandes dels seus clients i cada vegada hi ha una demanda més clara envers a l’alimentació saludable. L’usuari de màquines expenedores automàtiques de vending reclama alternatives saludables per picar i en Vending Pons tenim una carta preparada per poder donar-n’hi. Entren amb força les fruites, els fruits secs naturals, les amanides i fins i tot els snacks vegetarians, productes bio i eco, fins i tot en els dolços que es consumeixen cada vegada guanya més terreny la xocolata negra.

Quant als cafès de les màquines automàtiques expenedores de vending que és en si un producte saludable i recomanat, s’acompanya de llet desnatada i es resta sucre fins i tot en les receptes.

El nostre client demana avui que li oferim productes per tenir màquines de vending saludables i el consumidor de les mateixes ja està fent canvis en la compra dels productes.

Podem tenir sabor i salut si escollim bé el nostre servei de vending.

La idea general dels nostres clients en les màquines de vending que tenen a la seva empresa és mostrar diferents tipus d’alimentació però destacant la més saludable, perquè els usuaris, el personal de l’empresa, pugui optar i decantar-se cada vegada més a aquesta tipologia de productes.

El vending de qualitat no és només una marca, que amb Nestlé Professional la tenim garantida, és també l’oferta contínua de millores i l’adaptació o millor fins i tot avançar-se a les preferències dels usuaris del seu servei de vending i amb Vending Pons està qualitat global està garantida.