Vending saludable. Iogurts

En una alimentació saludable no pot faltar el consum de làctics, essencials per a la salut. Per això, Vending Pons inclou en les seves màquines automàtiques d’aliments i begudes els iogurts Pascual, un complement diari ideal per a la teva alimentació. 
Iogurts Pascual es una font de nutrició molt important tant per a l’alimentació infantil com adulta. Contenen un 80% de llet líquida de la més alta qualitat, aportant així, el calci i proteïnes necessàries per al nostre dia a dia. Gràcies a la pasteurització després de la fermentació, aconsegueixen un producte d’alta qualitat sense necessitat de conservants. A més aquests iogurts no necessiten fred, la qual cosa facilita el seu transport i fa que puguis gaudir d’ells on més et vingui de gust.
Els Iogurts Pascual presenten una imatge llampant i un envàs arrodonit perfectament manejable per als consumidors i alhora, ideal per incloure en les nostres màquines automàtiques de vending. El format compta amb una tapa i una cullera de plàstic incorporada, expresament pensat i adaptat per al vending.
La seva recepta recentment actualitzada presenta un sabor menys àcid i una textura més cremosa. T’animes a provar-los? A Vending Pons ja ho hem fet!