Vending Saludable. Nous

Els fruits secs són un aliment de tota la vida que no pot faltar en la teva alimentació. En aquesta ocasió, Vending Pons opta per incloure les nous en les seves màquines automàtiques d’aliments i begudes.
Les nous ofereixen una sèrie de beneficis per a la salut però també aporten una gran quantitat de calories, i es per això que es recomana consumir-les en petites quantitats. Entre les múltiples propietats destaquen l’aportació de fibra, hidrats de carboni i proteïnes. També destaquen per ajudar en la prevenció de malalties cardiovasculars i en la reducció de colesterol de forma natural, i és que és un aliment molt ric en Omega 3 comptant també amb propietats antioxidants. S’afirma que les nous ajuden a la memòria gràcies al seu alt contingut de polifenols, i també cal destacar la seva aportació de calci que ajuda a reforçar els ossos. Per aquests motius, entre altres, des de Vending Pons us animem a que incorporeu les nous en la vostra alimentació saludable.
Les nous que Vending Pons incorpora a les seves màquines automàtiques d’alimentació són peces senceres en format de 30 grams, la qual cosa és perfecte per incorporar-ho al vending.