Vending saludable. Poma

És ben sabut que la fruita és un aliment bàsic i necessari per a una dieta sana i equilibrada i per això està situada en el grup 2 de la piràmide nutricional. Les fruites tenen un contingut baix en greix i alt en fibra, vitamines i minerals. Per això es recomana el consum d’entre 2 i 4 peces de fruita diàries.
És per això que en la campanya d’alimentació saludable que duu a terme Vending Pons no podia deixar d’incloure la fruita en les seves màquines automàtiques d’alimentació i begudes. En aquesta ocasió, Vending Pons opta per la poma i els seus múltiples beneficis que proporciona a la salut.
Entre les seves propietats i beneficis destaquen l’ajuda en la reducció de colesterol alt, els nivells de sucre en sang i el risc de patir malalties cardiovasculars. És bona per combatre el restrenyiment i la diarrea, i eliminar les toxines en ser estimulant de ronyons i fetge.
Referent al seu valor nutricional, el 85% de la seva composició és aigua i respecte als minerals, destaca el seu contingut de potassi. El seu contingut calòric és molt baix, ja que 100 grams de poma només aporten unes 50 calories aproximadament.
Una poma és perfecta per prendre a qualsevol hora del dia, bé sigui després del menjar o com aperitiu a mig matí o tarda. El format que Vending Pons presenta en les seves màquines automàtiques d’alimentació i begudes, és una poma ja tallada en grillons en un envàs de plàstic, la qual cosa és perfecte per a les màquines de vending.
Finalment i com a curiositat, coneixes l’expressió anglesa “an apple a day keeps the doctor away”? Significa “una poma al dia manté al metge allunyat”.