Vending saludable. Sucs naturals

Si parlem d’alimentació saludable a les màquines automàtiques de vending, no podem oblidar-nos dels sucs naturals molt rics en vitamines necessàries per al nostre dia a dia. Per això, Vending Pons presenta en les seves màquines automàtiques d’alimentació i begudes Zumosol i la seva àmplia gamma de sucs 100% naturals de diferents sabors, i n’incorpora dos d’ells es les seves màquines de vending: pinya i taronja sense polpa.
Són sucs 100% espremuts de fruita recol·lectada manualment sense additius, sense conservants ni colorants i sense sucres afegits. Per això i molt més, Vending Pons aposta per aquest producte saludable.
La pinya té un alt valor nutritiu gràcies al seu contingut en vitamina C, B, A, I i K, ferro, calci i fibra. És un aliment digestiu, diürètic, depuratiu i antiinflamatori. És una fruita inclosa en molts tipus de dietes i molt consumida per esportistes.
D’altra banda, el suc de taronja és ric en vitamina C. Sabies que solament 100 grams ja contenen fins al 90% de les necessitats diàries? Té efectes antioxidants i antiinflamatoris. Té poder desinfectant, depuratiu i afavoreix la digestió dels aliments. El seu contingut en fibra regula el trànsit intestinal i redueix l’absorció de greix.
El seu format per portar és ideal per a les nostres màquines automàtiques de begudes i alimentació i, també per a vosaltres gràcies a la seva tapa asèptica de segellat doble que permet una major conservació del suc i facilita el seu transport. D’aquesta manera pots consumir-ho en el lloc i hora que més et vingui de gust.