Vending Saludable. Tortes de blat amb xocolata negra

Si avui ens ve de gust menjar un dolç, sempre és millor que sigui d’aquesta tipologia.

Gullón compta amb una línia de productes sans pensats per al vending i que inclouen diversos productes i gammes. Les tortes de blat de moro amb xocolata negra estaria en aquesta línia i són aptes per a tot tipus de consumidor.

Aquest producte segueix la línia de vida sana i saludable de Gullón i són una tortes elaborades amb: Blat de moro 54,5%, xocolata negra sense sucres 45% (pasta de cacau, edulcorants: maltitol, mantega de cacau, cacau en pols, emulgent: lecitina de soja, aromes), sal, emulgent: lecitina de soja.

El seu format de presentació es basa en uns còmodes paquetets de dos tortes, ideals per a consumir en qualsevol lloc i hora, i previstos per saciar el pica-pica entre hores i abans o després de les principals àpats del dia, molt bons també com acompanyament al cafè de les nostres màquina automàtiques de cafè Nestlé Professional. Pensats per al canal de vending, on cada vegada guanyen més sencers ubicacions com gimnasos, centres esportius o escoles entre d’altres emplaçaments similars i cada vegada també amb més en augment a empreses on es valora l’alimentació saludable dels seus empleats en les màquines de vending.

El seu format es fa ideal per al canal de vending i Vending Pons el presenta en les vostres oficines i en la campanya d’alimentació saludable “Que puc fer avui per cuidar-me?” Coordinada amb la vostra empresa i en la que presentem productes d’aquestes característiques. Els productes els podreu trobar a les nostres màquines de vending d’alimentació i begudes.