Vending saludable. Vichy de sabors

En la campanya d’alimentació saludable que incorporem a les màquines de vending d’alimentació, no podia faltar el Vichy Català, perquè ?, doncs per que és una aigua amb gas, un refresc, però alhora és un refresc saludable.
Sabies que un refresc amb gas conté una mitjana de 33 grams de sucre (carbohidrats d’absorció ràpida), l’equivalent a 11 cullaradetes ?. En canvi Vichy Català sabors, només conté aromatitzants i aigua mineral gasificada amb beneficis demostrats en la salut i sense sucres afegits, mireu l’enllaç de les propietats beneficioses de l’aigua de Vichy per obtenir més informació al respecte.
Vending Pons aposta per innovar en els seus productes de vending perquè els consumidors de les nostres màquines automàtiques puguin gaudir de la millor qualitat alhora que cuidar la seva salut.
I finalment comentar una curiositat, el prototip de “Vichy en llauna” es va provar en la nostra empresa i en una reunió amb els tècnics de Vending Pons i directius de la marca catalana on es van fer les diferents proves per a la seva posterior sortida al mercat i tenint en compte que seria un producte dispensat en una totalitat elevada pel mercat del vending.