Vending Saludable

Amb el lema “Que puedo hacer hoy para cuidarme” Vending Pons inicia una campanya a d’alimentació saludable a la feina.

S’iniciarà en breu en una companyia a la qual donem servei i on es van interessar per les sol.lucions de vending saludable que els hi podíem oferir. Així un cop presentat el projecte i acceptat per part de l’empresa aquest es durà a terme de la següent manera:

– Presentació de la campanya a totes les màquines automàtiques d’alimentació i begudes col·locades als diferents centres on donem servei de vending i per mitja de stopper informatiu on s’introduirà als usuaris dels canvis que anirem fent al respecte. El canvi es farà de forma gradual per tal que els consumidors de les màquines de vending puguin provar cadascun dels nous productes

– Posteriorment i cada 15 dies es presentarà un stopper amb el producte nou i saludable que introduïm.

– Finalment les màquines de vending presentaran única i exclusivament productes saludables, tant en alimentació com en begudes.

Els stoppers presentaran el producte i un petita explicació dels seus beneficis, propietats, etc. Es podrà ampliar informació per mig del codi QR introduït en aquest que els derivarà cap a la nostra web i on es detallarà de forma concreta els valors nutricionals i d’altres dades d’interès de l’aliment o la beguda.

La idea serà que el usuari participi amb el canvi i tingui el màxim d’informació al respecte i està recolzada tant per l’empresa i per mig de la seva intranet com per altres accions paral·leles que es duran a terme en aquesta.

Aquesta proposta s’ha fet per donar el millor servei de vending personalitzat a les necessitats de cada empresa i a la vegada ens servirà com a prova pilot per a qualsevol altra empresa interessada en l’alimentació saludable del seu personal.