Vending si però amb Nestlé Professional

El servei de vending pot ser molt positiu si el teu proveïdor és l’adequat.
Un bon servei de vending va des del servei en si fins al tipus de màquines automàtiques que faran el millor cafè i finalment la qualitat d’aquest i de tots els productes que l’acompanyen.
A Nestlé Professional tenim aquest tàndem perfecte que inclou tots els paràmetres desitjats perquè la seva màquina automàtica serveixi el millor cafè i tenim a més molts altres detalls que fan del servei excel·lent en tots els aspectes.
Que t’ofereixen Nestlé Professional i Vending Pons?
– El millor cafè de vending, la millor llet, el millor xocolata i el millor et. Coneixeu i segurament utilitzeu tots els productes que tenim a la màquina, cafè Bonka natural, xocolata Nesquik o Nestlé, Et Nestea, ….
Màquines de cafè automàtiques Nestlé Professional, exclusives de la marca i preparades per servir les receptes de la mateixa amb les seves dosificacions correctes, neteja i higiene òptimes, canvi periòdic de les mateixes i evidentment amb la imatge de Nestlé Professional.
– Servició òptim i adequat a les necessitats reals de l’empresa. Resposta immediata a les necessitats del client.
– Contacte directe amb el personal de direcció de l’empresa. Una de les normes més importants de l’empresa ia tenir en compte, ja que així s’assegura el millor tracte proveïdor-client.

– I, com no, molts detalls que fan de Nestlé Professional i Vending Pons un servei molt valorat; sortejos en cada empresa amb premi segur, jornades de cafè gratuïtes, cafè i bombons per Nadal, col·laboració en esdeveniments i fires.

Vols més informació ?, Contacta amb nosaltres:

+ info

One thought on “Vending si però amb Nestlé Professional

  1. Pingback: Pròposits pel nou any | Vending Pons

Comments are closed.