Vending sostenible

Pensem en quant cafè consumeix una persona en un dia, el cafè que pren a casa, un cafè a mig matí a la màquina de vending, un cafè després de dinar a la cafeteria, … Ara pensem doncs en el consum d’una família i pensem després en el consum d’aquesta família en una setmana, el consum de cafè de diverses famílies d’una ciutat sencera; el consum mundial de cafè … Quant cafè es consumeix en una sola setmana al món ?

Només cal pensar en el cafè que consumeix una persona al llarg d’una setmana, el que consumeix a casa, al bar, a les màquines vending a la feina, en una gasolinera, en un hospital, en un centre d’estudis … Si una persona pot consumir tota aquesta quantitat de cafè, imagina una família sencera, una ciutat, o tot un país. Quina quantitat de cafè pot consumir tot un país en una setmana? I si hi afegim la resta del món, quan cafè es consumeix setmanalment a escala mundial?

El cafè és la matèria primera que més es consumeix al món, després del petroli i això ens indica la importància del cafè i la gran quantitat de diners que mou com a negoci i el dany que les plantacions sense controls per a la seva sostenibilitat poden fer sobre el nostre planeta.

Per aquest motiu Nestlé està treballant amb el segell Rainforest Alliance des de l’agost del 2010 el seu projecte Nescafé Pla on els compromisos de Nestlé amb el medi ambient i sobre el cultiu, la producció i el consum de cafè sostenible ajudaran al nostre planeta en la intensa desforestació i mal ús que estem fent d’ell, ajudant també a conservar la biodiversitat i assegurar mitjans de vida sostenibles.

En Vending Pons, com distribuïdors de la marca Nestlé estem actualment utilitzant els seus productes Rainforest assegurant així de servir als nostres clients el millor cafè a les màquines de venda automàtica Nestlé a més cafè amb compromís.

Seguim amb compromisos pensant en el planeta, pensem en les nostres màquines automàtiques de cafè Nestlé de Vending el màxim de sostenibles, amb cafès sostenibles i amb got de paper reciclable, pensem també en el passat post i en com els sucres de les begudes poden perjudicar la nostra salut, pensem en la brioixeria, … i us recordem que tenim solucions sostenibles, saludables i adequades per a cada perfil d’empresa; pregunteu pel nostre Pla Saludable d’Alimentació i Begudes en les màquines de vending i així pensant en nosaltres i al planeta podem i hem de fer més.