Vols unir-te al nostre pla saludable?

“Que puc fer avui per cuidar-me” és la nova campanya de Vending Pons en la qual presenta el seu pla d’alimentació saludable. Zurich ja s’ha unit a aquest pla. Vols unir-te tu també? A continuació t’expliquem en que consisteix.

El dia 1 d’octubre Vending Pons inicia aquesta campanya d’alimentació saludable en totes les màquines automàtiques d’alimentació i begudes amb la finalitat d’oferir un vending de qualitat i a l’hora saludable.

Els diferents aliments saludables s’introduiran periòdicament i seran presentats mitjançant stoppers. Aquests stoppers, a més d’una breu explicació del producte, portaran incorporat un codi QR que els derivarà a la nostra pàgina web on es detallaran els valors nutricionals i altres dades d’interès de l’aliment o beguda.

L’objectiu de Vending Pons és oferir un vending saludable en les seves màquines automàtiques perquè l’usuari pugui gaudir d’una dieta sana tant en alimentació com en begudes.

El nostre vending personalitzat s’adapta a les necessitats de cada empresa per tal d’oferir el seu millor servei. Zurich ja ha apostat per aquesta alimentació saludable. T’animem a que ho facis tu també!