Xocolata per protegir el cor i el cervell

Segons les últimes investigacions, menjar xocolata comporta un menor risc de patir un infart cardíac i un ictus. Aquesta és, sens dubte, una bona notícia per a tots aquells amants d’aquest ingredient dolç que, de vegades, tants remordiments ens dóna menjar-lo, ja que des de fa temps es ve ja parlant de les bondats de la xocolata, entre les que destaquen que protegeix la memòria i, com ja vénen assenyalant diverses publicacions, que beneficia la salut cardiovascular.

Un estudi publicat a la revista British Medical Journal (BMJ) sosté que consumir fins a 100 grams de xocolata al dia reduiria el risc de patir una malaltia cardíaca o un ictus. Segons els investigadors, en comparació amb els que no prenien res de xocolata, els que més consumien tenien un 11% menys de risc de patir una malaltia cardiovascular, i un 23% menys de patir un ictus.

La clau, segons apunten en la publicació està en un dels components principals de la xocolata: els flavonoides, unes substàncies químiques amb efectes antioxidants que també són presents en el vi, l’oli d’oliva o la fruita seca. “Sembla ser que són neuroprotectors, que poden millorar el flux cerebral, que augmenten el colesterol, bo i disminueixen el dolent, i que protegeixen a nivell cardiovascular i també a nivell del sistema nerviós central

Ara que sabem tots els beneficis de la xocolata, perquè no provem els productes de les maquines de cafè automàtiques Nestle Professional? A Vending Pons disposem d’una amplia gamma de productes amb xocolata per tal de gaudir d’aquests beneficis i que dispensen les màquines de cafè de vending. A més, Vending Pons proporciona productes saludables perquè avui en dia no esta de més cuidar la teva dieta.